Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw woning verkopen, hoe nu verder? EZA Vastgoed Makelaardij helpt en ondersteunt graag bij alle stappen om uw woning te verkopen. Wij bemiddelen in de verkoop van allerlei soorten woningen: van appartement tot villa, van recreatiewoning tot woonboerderij en van twee onder een kap woning tot pakhuis. In elke prijsklasse kunt u bij ons terecht.

Wij zijn een kleinschalig kantoor in de regio van Nijmegen-Arnhem waar u altijd even binnen kunt lopen. Een makelaar die u kent en weet wat uw wensen zijn. Iemand die eerlijk en deskundig is. Met passie voor het vak.

Wat mag u van ons verwachten?


Stap 1: Doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie  


In deze eerste fase vindt er een intakegesprek bij u thuis plaats. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven vervolgens een reële waardebepaling. Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat. U krijgt bij ons al het benodigde advies om uw woning te verkopen. Hierbij moet u denken aan inrichting van de woning, advies over kleurstellingen, nog even het uitgestelde schilderwerk verrichten of een complete woningstyling. Desgewenst zijn al deze diensten uit te besteden aan de bedrijven waar wij mee samenwerken. Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.
 

Stap 2: Inzet van een krachtig en breed netwerk  

Uw woning wordt actief in de markt gezet bij een breed koperspubliek. EZA Vastgoed Makelaardij gebruikt haar brede en krachtige netwerk om het juiste publiek te bereiken. Tevens zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM en diverse netwerkorganisaties in de regio Nijmegen-Arnhem.


Stap 3: Onderscheidende presentatie van uw woning
 
De wijze van presenteren van een huis is tegenwoordig ontzettend belangrijk. EZA Vastgoed Makelaardij werkt nauw samen met professionele mediabedrijven, fotografen en verkoopstylisten. Wij laten van uw woning een zeer deskundige mediareportage maken. In dit mediapakket zit o.a. een uitgebreide fotoreportage, 360 graden foto's, een real-time video, digitale plattegronden, etc. Naast deze en andere marketinginstrumenten zetten wij ook ons netwerk in om tot verkoop van de woning te komen. Natuurlijk maken we ook gebruik van de traditionele media zoals een brochure, een Te Koop bord of een advertentie, maar dit zijn niet meer de belangrijkste media. Social Media (zoals Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, etc.) en het internet zijn een heel belangrijk medium geworden, aangezien het koperspubliek daar te vinden is. Onze strategieën passen we dus aan op dit gegeven. Het is de kunst om op de landelijk best bezochte huizenwebsites, bijvoorbeeld Funda, en onze eigen website uw huis de aandacht te laten krijgen die het verdient. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Stap 4: Coördinatie van de bezichtiging  

De bezichtigingen van uw woonhuis regelen wij volledig voor u. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers. Zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of er onderzoeken (met aannemers, installateurs, gemeente, etc.) uitgevoerd moeten worden. Na een bezichtiging krijgt u altijd een korte terugkoppeling hoe de afspraak met kijkers is verlopen. De kijkers worden binnen 1 week gebeld. Zij hebben zo de tijd om het huis rustig op zich in te laten werken en kunnen ze ook duidelijker weergeven wat zij van de woning vinden.
 

Stap 5: Professionele onderhandelingen
 
Een bod, spannend! EZA Vastgoed Makelaardij adviseert en onderhandelt voor u. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in overleg met u.


Stap 6: Correcte afhandeling  

Na tot een overeenkomst te zijn gekomen wat betreft de verkoop, zullen wij u ook volledig begeleiden. De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. EZA Vastgoed Makelaardij neemt deze zorg uit handen. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

Stap 7: Vanzelfsprekende nazorg  

Tot slot: u blijft altijd onze cliënt. Mocht u tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen dan staat de deur altijd voor u open.