Mijn favorieten

Taxaties

Eén van de specialiteiten van ons kantoor is het taxeren van allerlei soorten onroerend goed. Een taxatierapport kan nodig zijn voor bijvoorbeeld:
 
  • een aan- of verkoopbeslissing van een woning 
  • een financieringsaanvraag 
  • het bepalen van de herbouwwaarde 
     
Door onze ervaring en kennis van de markt, zijn wij in staat op snelle en deskundige wijze goed onderbouwde taxatierapporten te leveren. 
Alle aspecten die relevant zijn, krijgen bij EZA Vastgoed Makelaardij de aandacht die ze verdienen: marktwaarde, bouwkundige staat, juridische zaken en de ondergrond, om maar enkele van die aspecten te noemen.
Onze taxateur is lid van de NVM en is VastgoedCert gecertificeerd (CRMT). Wij geven 100% garantie dat de taxatie voldoet aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Na opname van de woning ontvangt u het rapport in tweevoud binnen 3 werkdagen in de brievenbus. 
De taxateur is tevens ingeschreven in het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI is een onafhankelijk, landelijk taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Financiers, hypotheekintermediairs en consumenten kunnen bij het NWWI terecht voor transparante informatie over de waarde van woningen. NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI en EZA Vastgoed Makelaardij objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Wij taxeren woningen met het keurmerk in Lingewaard, Overbetuwe, Arnhem en Nijmegen.