Mijn favorieten

Hypotheken

Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk. U hoeft niet verder te shoppen bij andere partijen want wij werken samen met erkende hypotheek- en assurantieadviseurs. De lijnen blijven zo kort en de communicatie duidelijk, daar houden wij van.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bepaling van uw bestedingsruimte  
    Uw bestedingsruimte kan geheel kosteloos en vrijblijvend worden bepaald door onze hypotheekadviseur. Wij vergelijken onafhankelijk de beste hypotheek voor u. Aangezien er een groot gedeelte van de inkomsten naar de woonlasten gaat wilt u het wel zo goedkoop mogelijk. Wat voor u het beste is hangt af van een aantal factoren zoals de gezinssituatie en uw eigen vermogen. Onze adviseurs zoeken graag de best passende hypotheek voor u uit. Wij maken een diepgaande, gedetailleerde analyse van uw huidige situatie en uw toekomstplannen. Wij brengen alles zorgvuldig in kaart en dat resulteert in een hypotheekadvies op maat. Maar daar blijft het niet bij: wij regelen ook de hypotheek zelf. Plus alles wat daarbij komt kijken. Van het aanvragen van een offerte en de taxatie, tot en met het regelen van de voorlopige teruggaaf en de verzekeringen. Het is maar hoe u het wenst.
  • Eventuele Nationale Hypotheek Garantie  
    De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een rentekorting (tot max. 0,6 %) en kan toegepast worden op hypotheken tot maximaal 245.000 euro (tot 30 juni 2016),  (inclusief bijkomende kosten, zoals notariskosten en verbouwingskosten). Indien van toepassing wordt gekeken of voor u een hypotheek met NHG mogelijk is.

Onze samenwerkende hypotheek- en assurantieadviseurs zien u graag langskomen voor een vrijblijvend hypotheekadvies. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.